Ochrana osobních údajů



Vážení klienti ,

vítejte na internetových stránkách RS Gym s.r.o.

Ochrana Vašich osobních údajů je pro nás důležitá, a proto bychom Vás rádi informovali, jaká data a pro jaký účel je používáme při Vaší návštěvě našich webových stránek. Ochrana osobních údajů v souladu s obecným usnesením Evropského parlamentu a rady EU 2016/679 a zákona č. 101/2018 Sb. známého jako GDPR (General data protection regulation).

SPRÁVCE

Majitelem těchto stránek, zodpovědným za jejich obsah a rozsah, a zároveň správcem Vašich osobních údajů je společnost RS GYM s.r.o., Kutnauerova 2275, 253 01 Hostivice Společnost jmenovala pověřencem pro ochranu osobních dat Lenku Horálkovou, jednatelku společnosti.

OSOBNÍ ÚDAJE

mezi osobní data, která uchováváme a zpracováváme patří

  • jméno, příjmení
  • mailová adresa
  • telefonní kontakt
  • datum narození

v případě právnických osob je to

  • sídlo společnosti
  • poštovní adresa společnosti
  • jméno a příjmení osoby, se kterou je komunikováno
  • mailová adresa osoby, se kterou je komunikováno
  • telefon osoby, se kterou je komunikováno
  • IČ a DIČ společnosti
  • číslo bankovního účtu společnosti

Všechny tyto údaje uchováváme pro potřeby obchodních styků – vyřízení našich vzájemných obchodních aktivit. Všechny tyto údaje jste nám svěřili sami na základě předchozích či probíhajících obchodních vztahů,  při registraci v našem rezervačním systému dále jen RS, v rámci mailové komunikace, při osobním jednání apod. Dle platných právních norem budou Vaše osobní údaje uchovávány po dobu nezbytně nutnou a to po dobu 10 let.

KONTAKTNÍ ÚDAJE

V případě, že se nás budete chtít obrátit ve věci Vašich osobních údajů, můžete tak učinit na mailové adrese: info.rsgym@gmail.com nebo telefonicky na čísle:                      +420 608 426 935

PRÁVA ZÁKAZNÍKA

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte právo požadovat

  • zpětvzetí uděleného souhlasu se zpracováním a uchováním dat
  • informace o zpracování údajů (jaké OÚ evidujeme ve vztahu k Vaší osobě)
  • opravu OÚ (aktualizace, doplnění, opravu)
  • bezodkladný výmaz OÚ
  • omezení zpracování OÚ
  • přenos OÚ v datové podobě
  • máte právo v případě pochybností o správě Vašich OÚ obrátit se na kontrolní úřad, tedy Úřad pro ochranu osobních údajů

Souhlas můžete odvolat písemnou formou – zprávou na info.rsgym@gmail.com. Zpracování můžete také přerušit kliknutím na odkaz, který je součástí každého námi zaslaného emailu. (odhlášení z databáze).

COOKIES

Naše internetové stránky používají cookies, které slouží ke zvýšení kvality námi nabízených služeb pro naše zákazníky. Slouží nám i pro zajištění efektivnějšího a uživatelsky přívětivějšího vzhledu našeho webu. Svou roli hrají i v zabezpečení přístupnosti stránek. Coookies jsou malé textové soubory ukládané na zařízení zákazníků do jejich prohlížeče. Ve zkratce se jedná o soubory, díky kterým zlepšujeme náš web pro Vás.
Většina cookies jsou tzv. jednorázové, které jsou po odchodu návštěvníka z webu automaticky smazány. Pokud i přesto nesouhlasíte s tím, abychom sbírali informace o Vašem pohybu na našem webu, můžete si jednoduše zablokovat sledování a Instalaci cookies na Vašich prohlížečích přímo ve svém PC v nastavení svého prohlížeče.

GOOGLE ANALYTICS

Naše internetové stránky používají služby společnosti GOOGLE Inc. Sbíráme hlášení týkající se aktivit návštěvníků na našem webu, abychom získali bližší poznatky ohledně využívání našich stránek a zohlednili následně přístupnost našeho webu. Pokud si toto nepřejete, je možné si nainstalovat plugin “Browser Software Plugin”. K deaktivaci GA: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

PŘEDÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ TŘETÍM OSOBÁM

K OÚ mají přístup naši zaměstnanci a spolupracující právní subjekty. Pro zajištění zpracovatelských a dodavatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů jako jsou facebook , Google, Instagram, poskytovatelé webového, softwarového a hardwerového řešení našich online aktivit, poskytovatelé hostingu, poskytovatelé přepravních služeb, poskytovatelé platebních služeb apod. Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, abychom zkvalitnili obchodní procesy. Naši partneři, bez kterých by nebylo možné, realizovat naše vzájemné obchodní vztahy, nás informovali o aktualizaci svých obchodních podmínek a splnění všech zákonných opatření vztahujících se k předpisům upravujících ochranu osobních údajů.

ZPRACOVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH DAT BEZ SOUHLASU

V našich vztazích vznikají situace, kdy ke zpracování Vašich osobních údajů nepotřebujeme Váš souhlas a to v případech jako jsou:

V okamžiku, kdy nám to nařizují platné zákony či jiné právní předpisy platné v ČR.

V okamžiku, kdy je zpracování nezbytné pro účel oprávněného zájmu, zejména zajištění bezpečnosti našich webových stránek.

OCHRANA DĚTÍ A MLADISTVÝCH

Ochrana soukromí dětí a mladistvých je pro nás velmi důležitá. Snažíme se, aby žádná část našich stránek nebyla upravená tak, aby lákala osoby mladšího 13 let. Vědomě a dle dostupných informací neukládáme ani nesbíráme informace o osobách, o kterých víme, že jsou mladší 13 let.